Virago Beauty – un boost pentru tenul tău

Salut, Ramona aici.

Long time no talk…so, mi-a fost dor să mai scriu câte ceva, util zic eu, în special fetelor.

Sincer, îmi este destul de greu să recomand produse pe care le folosesc persoanelor din jurul meu, cu atât mai mult în mediul online. E prima data când fac un review unei creme de faţă, pentru că despre asta este vorba, dar la îndemnul unui prieten am decis că este cazul să încerc. La urma urmei, ce este de pierdut? Acest articol este doar cu scop informativ, tu eşti cea care alege ce e mai bine pentru tenul tău.

Aşadar, cum poţi să le spui celor din jurul tău că ai descoperit o cremă de faţă care într-adevăr hidratează aşa cum ar trebui să o facă orice altă cremă? Scrii despre ea :D! Nu sunt un beauty-writer, ci doar un simplu consumator de cosmetice, destul de ataşat de unele produse.

 

Alegerile bune se nasc şi din impulsuri ale momentului.

Schimbarea temperaturii din ultima vreme m-a făcut să acord mai multă atenţie nevoilor tenului meu. Acesta nu este pretenţios, însă din când în când îmi place să “îl surprind” aşa că nu am mai stat pe gânduri şi am plecat în căutarea cremei hidratante perfecte. Despre cea descoperită o să spun doar un lucru: îmi place foarte mult, iar pentru asta o să spun şi motivele.

Virago beauty – cremă pentru hidratare intensivă

Este o cremă realizată într-un laborator din România, în judeţul  Timiş, oraşul Făget mai exact. Aici găseşti detalii despre creatoare, Adela Manea, dar şi povestea ei de succes. Îmi plac produsele româneşti din simplul motiv că sunt autentice, că au acel ceva tradiţional, acel lucru care le face unice în lume.

crema hidratanta intensivaÎn primul rând îmi place textura ei. Imediat ce am aplicat-o mi-a lasat tenul mătăsos şi delicat la atingere. Deoarece intră foarte rapid în piele, nu încarcă tenul şi nu îl face gras. După aplicarea cremei poţi liniştită să îţi începi rutina zilnică de machiaj.

Un alt lucru care mi-a plăcut este modul în care poţi doza cantintatea de cremă aplicată pe ten, fapt ce se realizează cu ajutorul unei pompiţe, lucru care mi se pare fain deoarece nu ajungi să te murdăreşti pe mâini şi nici nu faci risipă de cremă. So, more for your skin.

crema fata

În al doilea rând, mă bucură faptul că această cremă foloseşte ingrediente de care tenul chiar are nevoie.

Ingredientele active sunt extracte vegetale, care sunt însoțite de studii clinice de eficacitate, şi anume:

Agentul de hidratare conține extract din rădăcina de Imperata Cylindrica. Această plantă are un conținut bogat de DMSP (3-dimetilsulfopropionat) și ioni de potasiu. Datorită acestor substanțe pe care le conține, restabilește rapid echilibrul hidric al pielii și îl menține, ducând la o hidratare intensă și de durată a epidermei. Limitează pierderea apei din dermă, protejând astfel epiderma.

Complexul ABC BIO Chelate conține 5 minerale esențiale – zinc, cupru, magneziu, fier și siliciu – derivate din drojdia de bere măresc funcția de barieră și cresc energia celulară. Zincul are rol antioxidant, cuprul ajută la formarea elastinei, magneziul ajută la metabolismul vitaminei C, fierul este esențial în dezvoltarea celulelor și transportul oxigenului, iar siliciu este important pentru dezvoltarea normală a țesutului conjunctiv al dermului.

Uleiul din sâmburi de struguri protejează filmul lipidic, iar extractul de rodie contribuie la optimizarea nivelului de hidratare.

Acidul hialuronic este un agent de hidratare forte, protejează împotriva deshidratării, catifelează și netezește tenul.

Un minus, din punctul meu de vedere, este mirosul despre care nu pot spune că este unul foarte puternic (deranjant), însă care nu este chiar pe placul meu, dar felul în care îmi lasă tenul după ce o folosesc mă face să trec peste acest detaliu. Tot aici ar trebui menţionat şi faptul că acesteia îi lipseşte protecţia solară (foloseşte un fond de ten cu SPF şi eşti salvată 😉 ).

Ca şi concluzie, dacă eşti în căutare de o cremă hidratantă pentru tenul tău eu zic că merită să acorzi atenţie şi acestui produs :D.

Pe site-ul lor se găsesc diverse creme în funcţie de necesităţile fiecărui tip de ten şi tot acolo se pot găsi detalii legate de ingrediente şi preţ.

Tu ce alegi pentru hidratarea tenului tău?

 

Pick one.
0
fb-share-icon20
20
fb-share-icon20

Leave a Reply