Studentist – aplicația care te face să zâmbești!

Au reușit în doi! Chiar dacă au absolvit sau nu facultatea, ei s-au gândit să pună în aplicare ce au învățat să facă mai bine. Mie, sincer, mi se pare de admirat acest lucru și îi felicit pe cei care au făcut aplicația, dar și pe cei care o să profeseze la un moment dat ca și medici dentiști, iar acum își foloesesc timpul liber pentru a ne ajuta cum știu ei mai bine.

La ce mă refer, te întrebi?

La STUDENTIST, o super aplicație prin care contactezi studenții de la medicină dentară pentru rezolvarea ieftină, rapidă și eficientă a problemelor dentare. Ei, poate acum zici că nu te-ai lăsa pe mâna unui student care încă nu este expert în domeniu, poate că ți-ar fi frică să nu pățești ceva sau mai știu eu ce alte frici ai tu. Pot doar să-ți spun că nu ai de ce să te temi, uite ce spun ei: „Studenții de la medicină dentară sunt instruiți și supravegheați de cadre didactice competente ce prezintă performanțe clinice înalte. Materialele utilizate sunt de cea mai bună calitate!” 

Ce probleme ți-ai putea rezolva?

Studentiștii te pot ajuta cu tot ceea ce ține de datura ta. Cariile, durerile de dinți, igienizarea profesionala sau chiar lucrările protetice vor fi rezolvate într-un mediu plăcut și plin de zâmbete frumoase. Așa cum și al tău o să fie. 😀

Unde se efectuează tratamentele?

Tratamentele se efectuează în cadrul Universității de Medicină Dentară din orașul în care ai realizat cererea.

Cum poți să apelezi la Studentiști?

Simplu. Descarci aplicația gratuit de aici pentru Android, iar de aici pentru iOS. 

Are o interfață foarte prietenoasă și este ușor de utilizat. Tu doar îți alegi problema, iar un student care e nerăbdător să te cunoască îți va răspunde în cel mai scurt timp. Aruncă o privire să vezi despre ce vorbesc! Aici este pagina lor de Facebook unde poți să vezi multe lucrări realizate de studenți, dar și unde îi poți întreba diverse.

Aplicația este destul de nouă, dar disponibilă deja în Timișoara, București, Iași, Cluj, Sibiu, Târgu Mureș, Craiova. Wow! Păi ăsta, zic eu, e deja un pas foarte mare!

Lasa-i să aibă grijă de dantura ta! 

 

Pick one.
0
fb-share-icon20
20
fb-share-icon20

RelatedPost

Leave a Reply