Începuturi…

Septembrie, 11

 

o-SINGLE-facebook.jpg

 

„Atunci când iubești, încerci să devi mai bun!” – sau cel puțin asta încerca Maggie să facă atunci când rămăsese într-o senină zi de toamnă în camera ei, la geamul prin care putea să observe toată minunăția orașului New Haven, statul Connecticut din Statele Unite ale Americii. Era toamnă doar de câteva zile, era 11 septembrie și prin ochii ei putea să observe frunzele de nuc îngălbenite puțin de soarele ce altădată îi era prieten, însă acum îi aducea amintiri care nu îi alinau sufletul așa cum trebuia să o facă. Cu mult timp în urmă, tot în aceeași zi, tatăl ei avusese teribilul ghinion să se afle într-unul din cele două „păsări” care s-au prăbușit, dar din nou nu era amintirea pe care voia să o cunoască iar. Își întinse mâna după ceașca de cafea din dreapta ei, și cu o poftă strigătoare bău din ea și închise ochii, în timp ce Senior se juca cu bila de lână făcută de chiar de ea. O pisică ce era foarte bătrână, dar extrem de frumoasă. Avea o blăniță gri pufoasă și niște ochi de un verde smarald, și bineînțeles că era atât de grăsuță încât aveai nevoie de două mâini să o iei în brațe. O primise de ziua ei de la fratele său Karlo, la împlinirea unei vârste de care era prea mândră, și pe care o considera o perioadă frumoasă acum 15 ani. Maggie Wintour avea acum vârsta de 28 de ani și era unul dintre cei mai buni editori ai revistei de modă Vogue, de aproape 5 ani, și îi plăcea foarte mult ce făcea, lucru pentru care era extrem de apreciată. Terminase la binecunoscuta Universitate Yale, din New Haven, Connecticut și fusese și regina balului, lucru ce o făcea și mai cunoscută.

– Hei, draga mea, poți să mă ajuți cu ceva? spuse Richard pe un ton ca și cum ascundea ceva, intrând pe ușa din fața casei. Richard Wintour era soțul ei, un avocat de succes la unul dintre cele mai mari birouri de avocatură din New York, dar în ciuda acestui fapt, era un om modest și deloc plin de el, care își iubea soția mult. Sau cel puțin până acum așa o făcea.

– Bună, dragule! răspunse Maggie,  imediat vin, stai puțin să îi pun de mâncare lui Senior, astăzi nu prea a vrut să mănânce.

După câteva secunde, grăbită să îl ajute, dar în același timp și curioasă din fire, repede păși către ușa de la bucătărie și rămase blocată câteva secunde. Richard era cu un buchet imens de trandafiri roșii în brațe, florile ei preferate și pe care, de altfel, nu le ducea dorul pentru că știa că el mereu face surprize, iar casa mereu era plină de flori.

– Sper că îți plac, când am terminat cu lucrul, mergând pe stradă…mi-au apărut brusc în față…și nu am putut să vin acasă fără ceva așa de frumos! spuse el, după care se duse să o sărute în timp ce îi dădu buchetul de trandafiri.

– Știi doar că florile mereu îmi aduc un zâmbet pe față, iar tu cu siguranță ai învățat asta! iar pe Maggie o bufni râsul în timp ce îi sărută buzele.

Totul se petrecuse de-a lungul mai multor ani, Richard era fost coleg cu Karlo, și în același timp erau și cei mai buni prieteni.Erau căsătoriți de 6 ani și da, aparent se poate ca prietenul tău cel mai bun să fie fratele iubitei tale, și de ce nu, chiar soție. Dar asta nu se știe niciodată, timpul trece și poate aduce multe schimbări în viața ta. Locuiau pe Orange Street, exact lângă parcul East Rock Park,  în care îi plăcea să alerge în fiecare dimineață, iar dacă avea un câine era și mai fericită, doar că Richard, din păcate, nu era genul de persoană căreia să îi placă, iar asta deseori o întrista. Casa lor era una modestă, din lemn în mare parte, cu o grădină exterioară mare, plină cu flori, iar în partea dreaptă, exact când pășeai în curte puteai să vezi un nuc mare și mai bătrân decât ea, dar care era ca și parte din familie. Legat de acest nuc, era un hamac în care își pierdea o parte din zi, citind sau pur și simplu relaxându-se.

________________________________________________________________

Va urma.

Pick one.
1

Related Post

About saftaramona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Îți place? Dă-i un share! :D