Some get fat, some get fit. One letter, opposite lifestyles.

Uite cam așa am început ziua de ieri. Cu asta în cap. Ceea ce m-a făcut să ajung la ideea asta a fost chiar faptul că cineva mi-a zis despre o anumită persoană „ băi dar ce a pățit X? Parcă era mult mai slabă înainte! ” Păi acum ce să zic și eu, normal că oamenii se schimbă, unii slăbesc, alții se îngrașă. Cu toate astea, cred că e în noi ceea ce ne dorim de fapt să arătăm lumii. Bineînțeles, avem un plan al nostru, ne dorim să fim percepuți într-un anumit fel de către societate, dar, de cele mai multe ori nu ajungem să ne punem planul în aplicare. Oare de ce?

Îmi place asta Your body can do anything! It’s your mind you have to convince! (Corpul tău poate face orice! Mintea este cea care trebuie convinsă!) și cred că într-adevăr așa și este. De câte ori nu ți-ai propus să mergi la sală, să faci ceva exerciții, să te pui „pe fugă” că tot bate vara la ușă și tu încă nu ești pregătit? Hai să ne mințim că niciodată nu ne-am propus asta, că niciodată nu am vrut să ieșim de sub plapuma în mijlocul dimineții, niciodată nu am vrut să ieșim dimineața prin frig și ceață să alergăm. A, da? Ai vrut asta? Păi și atunci care ar fi motivul pentru care nu ai făcut-o? Somnul Să fie oare faptul că mintea ta nu a fost atât de convinsă? Somnul Clar! Exact asta este! Nu ai motivat-o îndeajuns și ea a decis să te mai lase să dormi puțin, că deh, sigur ai avea nevoie :))

Ce vreau eu să spun aici e mai mult decât simplu. Hai sus, îmbracă-te în hainele în care te simți cel mai bine, nu, nu pijama de data asta, ci hainele de sport în care poți să fii un Superman și cu care poți alerga atât cât îți dorești. Nu uita de scop! Mereu cu el în minte. Antrenează-ți mintea și vei avea rezultatele dorite.

 

sport-motivation-musikO zi plină de mișcare să ai!

Pick one.
1

About rammone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Îți place? Dă-i un share! :D

Read previous post:
De ce ea?

  sursa foto. Simplu. Pentru că EA a fost primul gând ce mi-a trecut prin minte atunci când m-am gândit...

Close