Dragă tu,

Scrisoare online (ediţia 2017)

“Da, poate că e un clişeu acest articol…dar uneori mai scriem şi despre! Ştiu că sunt nenumărate postări pentru cei mai buni prieteni…ghici ce? Ştii tu continuarea!

De fapt eu aş fi vrut să fac altceva. Îmi doream să îţi scriu o scrisoare despre acest fapt şi să o umplu cu zeci de citate, amintiri, diverse motive…dar nu o să fac asta pentru că deja ştii multe dintre ele, duh.

Am vorbit cu multe persoane şi toate mi-au spus că au un prieten foarte bun, un prieten absolut de nebun, însă nu e deloc adevărat, pentru că cel mai bun prieten eşti TU . Eşti o ea, nu un el.

Mulţumesc pentru că îmi eşti alături de peste 15 ani. Cât??Nici nu ştiu când au trecut anii…dar cine mai stă să îi numere? Ce o să facem la bătrâneţe în afaraă de asta? Îţi mai mulţumesc pentru ceva, pentru momentele alea în care m-ai făcut să râd cu lacrimi de parcă aş fi plâns după un actor care tocmai a murit în filmul meu preferat.

Glumele tale nu cred că le-am auzit vreodată la cineva, aşa de idioate, complet aiurite dar extrem de amuzante sunt…iar cine te cunoaşte ştie prea bine despre ce vorbesc. Mă faci să râd chiar şi când aş vrea să plâng, dar ştiu că atunci când eşti lângă mine acest lucru este total interzis, şi asta e mai mult decât perfect! Cred că mereu există ceva ce vreau să îţi spun, cred că mereu îmi doresc să te ştiu acolo şi nu aş putea să fac ceva fără să îţi spun şi ţie, fără să îmi dai un sfat aşa cum ştii tu. Guru meu mic ce eşti!

Îmi place că această prietenie este cunoscută de toţi. Toţi ne ştiu ca un total, eu şi tu. Prietenia noastră valorează…mult :)). Mulţumesc pentru că ai fost mereu alături de mine          ( chiar dacă am mai spus asta). Te apreciez mai mult decât îţi dai tu seama. Ce bine că ştii multe lucruri pe care eu nu le ştiu, altfel nu ştiu cum m-aş descurca.

Îţi mai mulţumesc pentru că îmi asculţi toate prostiile care îmi trec prin cap…dar mai ales, oh da, secretele pe care eu nu ar tebui să le spun nimănui, dar ţie…DA. Ştii, tu niciodată nu ai renunţat la mine, iar asta înseamnă mult. Niciodată nu ai spus, sau nu mi-ai spus `timpul trece, oamenii se schimbă`.

Ştii, mereu am spus că prietenia noastră este unică. Şi chiar este. Acum, normal, amândouă avem şi alte prietene foarte bune, dar chiar şi în acest caz, noi rămânem noi, vechi, nebune şi îndeplinind toate condiţiile alea pe care cineva trebuie să le îndeplinească pentru a se putea numi prieten EXTRAORDINAR.

Mulţumesc pentru toate amintirile, şi Doamne ce multe sunt că s-au adunat în cartea prieteniei noastre şi le-am cam pierdut numărătoarea. Da, ştiu să număr doar că atunci când ai lângă tine persoana aceea care ştii că e jumătatea ta` şi nu în sensul acela, parcă nici nu mai ţii minte tot. Asta nu înseamnă că uit, să nu mă înţelegi greşit. Toate momentele alături de tine le preţuiesc şi mereu încerc să îmbunătăţesc relaţia noastră pentru că ştiu că am pentru cine să lupt, dar mai ales am sora pe care nu am avut-0 niciodată (acum Bilu`, dacă citeşti asta să ştii că şi pe tine te iubesc şi mă bucur că eşti un frate).

Şi app. îmi place când îmi trimiţi mesaje dimineaţa! 😀 Ştiai deja şi asta…

Ştiu că poate te plictisesc poveştile clasice de prietenie, dar eu astăzi m-am simţit recunoscătoare pentru faptul că în viaţa mea există o asemenea persoană. Tu. “

Mulţumesc şi te iubesc,

prietena ta cea mai bună.

Pick one.
0
fb-share-icon20
20
fb-share-icon20

RelatedPost

Leave a Reply