Despre mine

Hmm…să vedem ce aş putea spune despre mine. De fiecare dată când trebuie să mă prezint sunt cam stângace. Sper să îndrept asta pentru că vorbesc, nu scriu cu stânga. Acum să spun și eu ceva, nu? Uneori este greu să vorbesc despre mine, este greu să spun lumii cine sunt şi ce fac. Spune-mi că și tu ești în aceeași situație ca și mine, mă face să mă simt mai bine!

Așadar și prin urmare, numele meu este Ramona şi sunt  o tânără absolventă a Facultatății de Stiinţe ale Comunicării, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice. De data aceasta sunt o studentă la master, mai exact la Comunicare, Relații Publice și Media Digitală, anul II chiar. Cred că acum e ultima data când mai modific ceva aici.  A trecut și masterul. Gata! Cine s-ar fi gândit că o să ajung aici?  Și DA, tot aici pe blog pentru că îmi place asta, îmi place să scriu :D, despre una-alta, cum îmi place mie să spun. Despre lucruri care îmi fac inima să zâmbească pentru că da, sunt o optimistă incurabilă, iar optimiștii știu că zâmbetul este esențial în viață.

 Nu, nu o să scriu despre ce nu îmi place pentru că aș strica toată frumusețea poveștii. Nu avem nevoie de negativitate în jurul nostru. Îmi plac lucrurile mărunte care-mi apar în cale, mă bucur de iubirea celor dragi, de viața asta care trece cât ai clipi din gene. Îmi place marea, pădurea, natura, să visez, să călătoresc, să citesc,  să râd, să merg cu bicicleta, să ssssccrriiuuuu, să mănânc ciocolată, să iubesc și să fiu iubită. Îmi place să cunosc persoane noi, să învăț lucruri noi, să descopăr lumea, să vizitez orașe vechi, pline de istorie. Și da, îmi plac oamenii, mai ales acei oameni frumoși sufletește. Sigur ai întâlnit și tu. Ei mă inspiră şi mă fac să cred că dacă vor, oamenii chiar pot fi buni. Nu am întâlnit mulți, dar aceia pe care i-am întâlnit mi-au dăruit puțin din lumea lor, înfrumusețând-o şi pe a mea. Am descoperit astfel că încă mai sunt persoane care dăruiesc pur şi simplu, fără să aştepte ceva în schimb. Iar asta cred că face un om cu adevărat deosebit. Să facă bine, să se bucure atunci când știe că este motivul unui zâmbet, să ofere tot ce are mai bun lumii.

Din dragoste pentru cuvinte, Rammone.

____________________________________________________________________________________

Leave a Reply